Ο ΛOΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
    
Έπιπλα Κουζίνας

Η Miele είναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση για την κουζίνα διαθέτοντας έπιπλα κουζίνας αλλά και οικιακές συσκευές.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η Miele κατασκευάζει έπιπλα κουζίνας στο Warendorf της Γερμανίας, διαθέτοντας μια από τις πιο προηγμένες γραμμές παραγωγής παγκοσμίως!
Με ποικιλία υλικών, τεράστια γκάμα χρωμάτων και μηχανισμούς που κάνουν τη ζωή ευκολότερη έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που βρίσκουν στα έπιπλα κουζίνας της Miele ξεχωριστή ποιότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής και εντυπωσιακό design.

Με υλικά όπως λάκα, βακελίτες και φυσικό ξύλο η Miele προσφέρει λύσεις για κάθε κουζίνα μεγάλη ή μικρή και για κάθε γούστο σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον καθένα και για το δικό του χώρο!
Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2000 χρώματα κάθε λύση είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση!

Στο κατάστημά μας στο Χαλάνδρι, θα βρείτε την πρόταση που ταιριάζει στο σπίτι των ονείρων σας, μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και μηχανισμών που βοηθούν στην απόλυτη εργονομία και αξιοποίηση των χώρων της κουζίνας σας αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους living για να έχετε ενιαία εικόνα σε όλους τους χώρους σας.